Fgenet
Image default
Woning en Tuin

Een passende houten gevelbekleding voor uw garagepoort

Heeft u net een nieuwe elektrische garagepoort gekocht met een houten afwerking en wilt u graag dat de rest van uw gevel in een gelijkende bekleding bedekt wordt? Dankzij de vele opties die ze bij CMT Poorten te bieden hebben, is dat perfect mogelijk. Ze zorgen er met hun vele jaren ervaring voor dat uw garagepoort aansluit bij uw gevel.

Waarom kiezen voor een houten afwerking aan uw huis?

Tussen de vele beschikbare materialen die deze experten uit Kasterlee te bieden hebben, blijft hout altijd een goede keuze. Dit materiaal is niet alleen zeer stevig, maar het geeft ook die elegante en klassieke uitstraling die u zo graag wilt. Bovendien bestaan er heel wat verschillende soorten hout, waardoor er gegarandeerd iets tussen zit dat goed past bij de stijl van uw woning. Wanneer u een elektrische garagepoort koopt bij deze onderneming kan u er daarnaast eveneens voor kiezen om een houten poort te kopen. Dat kan gaan van echt hout tot aluminium met een houtlook. Wat u ook kiest, u kan altijd zeker zijn van de beste kwaliteit. Deze experten werken in hun eigen atelier immers enkel met hoogwaardige materialen, zowel voor hun gevelbekleding, alsook voor hun elektrische garagepoort. Aangezien zij de gevelbekleding en garagepoort op maat aanbieden, bepaalt u zelf welke kleur of type hout het uit wordt gemaakt. Op die manier bent u verzekerd dat alles naar uw wens is en u nog vele jaren kan genieten van de elektrische garagepoort en houten gevelbekleding die zij voor u ontwierpen en produceerden.

Laat de montage van de bekleding aan experten over

Als u er zeker van wilt zijn dat bekleding perfect geplaatst is met aandacht voor detail, laat u dit het best over aan echte vakmannen, zoals die van CMT Poorten. Ze gaan altijd nauwkeurig te werk om het beste eindresultaat af te leveren. Voor meer vragen over de montage of hun brede aanbod aan elektrische garagepoorten of gevelbekleding, kan u hen altijd telefonisch bereiken.