Op zoek naar een houten picknicktafel voor het hele gezin, waar u in de zomermaanden gezellig aan kunt ontbijten, lunchen of dineren. Houtenpicknicktafel.nl heeft wat u zoekt, zij verkopen picknicktafels van eikenhout en douglas hout. Daarnaast hebben zij picknicktafels voor jong en oud, voor de allerkleinsten en voor de ouderen, op maat gemaakt. De picknicktafels worden gemaakt van geïmpregneerd hout, zodat deze niet verder bewerkt hoeven te worden en u er geen onderhoud aan heeft. Onze robuuste picknicktafels overleven een hoop. Ze worden gemaakt van hout die vers van de stam gezaagd wordt en vervolgens in onze zagerij bewerkt wordt tot een houten picknicktafel.

Tips bij de aankoop van een picknicktafel van hout

Bij het kopen van een houten picknicktafel zijn er allerlei dilemma’s die een rol kunnen spelen, daarom enkele tips waarop u kunt letten bij het kopen van een houten picknicktafel. Voordat u op zoek gaat naar een picknicktafel is het aan te raden om te oriënteren waar de picknicktafel geplaats zal gaan worden, aan de hand daarvan kan de grootte en vorm bepaald worden Er zijn namelijk allerlei soorten en maten in picknicktafels en als u niet goed weet wat u wilt, ziet u door de bomen het bos niet meer. Bovendien is het belangrijk om te bedenken voor hoeveel personen de picknicktafel bedoeld is. En de tafel  moet natuurlijk afstemmen op de rest van de inrichting van de tuin. Ook zijn er enorm veel mogelijkheden in keuze van soorten hout, namelijk eikenhout, douglas hout en vurenhout. Het ene houtsoort gaat langer mee dan de andere, maar dat is ook wel te merken in prijs. Eikenhout gaat bijvoorbeeld veel langer mee dan douglas hout, de prijs van eikenhout ligt daarom ook wel een stukje hoger.

Onze mogelijkheden

Heeft u nog steeds vragen voor de aanschaf van een picknicktafel? Wij zijn alle werkdagen telefonisch bereikbaar, daarnaast kunt u onze zagerij en werkplaats op afspraak bezoeken voor persoonlijk advies. De pakketten worden geleverd met een tekening, zodat u zelf de picknicktafel in elkaar kunt zetten. Heeft u liever dat de picknicktafel in elkaar gezet wordt, dat kan! Vraag hiernaar bij het kopen van de picknicktafel, zodat wij dat voor u kunnen doen.