Fgenet
Image default
Dienstverlening

Dit productiehuis voorziet u van a tot z bij de opname van een video

Bij de opname van een video komt heel wat kijken. Heeft u opnamemateriaal van hoge kwaliteit? Is er een goed verhaal bedacht? Zijn er genoeg figuranten of acteurs? Al deze vragen moeten beantwoord zijn vooraleer de eigenlijke opname kan beginnen. Ook na het opnemen moet er nog vanalles gebeuren. Zo is de kans klein dat de opname meteen goed is voor publicatie. Het bewerken kost heel wat tijd en is niet gemakkelijk. Wilt u dat al deze zaken vlot verlopen? Reken dan op een professioneel productiehuis voor de opname van uw video. Exstatic uit Gent is een jong en dynamisch bedrijf dat al voor verschillende grote klanten over heel Vlaanderen heeft mogen werken. Zo hebben ze onder meer bij Volvo Cars en bij Testaankoop al projecten afgewerkt.

Ontdek de mogelijkheden bij dit productiehuis

U kunt heel wat soorten video’s laten opnemen bij Exstatic uit Gent. Wilt u een bepaald imago van uw bedrijf laten uitstralen naar de buitenwereld toe? Dit productiehuis zorgt voor een video van hoge kwaliteit voor de branding van uw firma. Op deze manier kunnen toekomstige werknemers, investeerders of partners ontdekken hoe het er in uw bedrijf aan toe gaat. Wilt u graag een interessante discussie houden over een bepaald thema en dat met de wereld delen? Wat dacht u dan van een videopodcast met al het nodige materiaal? Dat en nog zoveel meer is mogelijk bij Exstatic.

Ga voor een samenwerking

Als u een video wilt laten opnemen bij dit productiehuis, maakt u het best vandaag nog een afspraak zodat u zeker weet dat uw video op tijd af is. Wilt u een fashionshoot laten opnemen om uw nieuwste collectie met de wereld te delen? Ook dat is mogelijk. Zit u nog met vragen over hun services of bent u benieuwd naar wat ze concreet voor uw bedrijf kunnen verwezenlijken? Vraag het hen gewoon!