Glutenvrije haver of havermout zijn uitstekende producten om mee te ontbijten. Helemaal wanneer uw kindje een gluten- of zuivelallergie heeft. Deze producten zijn niet alleen geschikt voor volwassenen, de producten zijn ook uitstekend geschikt voor kinderen. Door de heerlijke, zoete smaak zijn ze bij kinderen vaak echt een favoriet. Daarbij komen ze ook nog eens in een zeer leuke en kleurrijke verpakking. Zo breng je meteen wat extra kleur op jouw ontbijttafel! Bij een specialist als Rosies B.V. kun je allerlei glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver of havermout, aanschaffen.

Natuurlijke glutenvrije haver of havermout zonder geur-, kleur- en smaakstoffen

Meer bedrijven houden tegenwoordig rekening met de kleur-, geur- en smaakstoffen die in voedsel zitten. Zo ook Rosies B.V. waar glutenvrije havermout zonder toegevoegde kleurstoffen wordt geproduceerd. Rosies B.V., aanbieder van diverse glutenvrije ontbijtproducten, zoals glutenvrije haver en havermout. Kies je voor de producten van de specialist, dan weet je allereerst zeker dat ze geen gluten, tarwe of zuivel bevatten. Daarnaast zijn de producten vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, van gehydrogeneerde vetten en van GMO-ingrediënten. Zo ontstaat er een natuurlijk product dat goed is voor het lichaam en dat iedereen kan eten. Glutenvrije haver of havermout is dan ook een heerlijk begin van de dag!

Diverse glutenvrije ontbijtproducten (glutenvrije haver of havermout) beschikbaar bij de specialist

Variëren met je ontbijt is wel zo fijn, anders wordt het ook zo saai. Met producten gemaakt van glutenvrije haver kun je eindeloos combinaties blijven maken. Zo zijn er in het assortiment verschillende producten opgenomen, waaronder glutenvrije biologische havermout, haverpap met appel, biologische haver muesli, crunchy muesli met aardbei en superfood crunchy muesli. Aan deze producten kun je natuurlijk zelf wat heerlijk fruit toevoegen, maar ook zonder je eigen toevoegingen smaken de ontbijtproducten heerlijk. Met glutenvrije haver of havermout of één van de andere producten zorg je voor een frisse start van je dag.