Ben je op zoek naar leuke baby en tiener spulletjes zoals meubels of artikelen die voor de verzorging of vervoer van je kind gebruikt kunnen worden? Neem dan eens een kijkje op de website van Babykoop of breng een bezoek aan de winkel.

Kies de goede meubels

Je kunt er ook terecht voor het inrichten van een complete tienerkamer. Zo kun je ervoor kiezen een complete tienerkamer aan te schaffen maar je kunt ook de benodigde spulletjes zelf bij elkaar zoeken. Als je dit doet kun je op de website zelf aangeven naar wat voor meubels je op zoek bent. Dit kan bijvoorbeeld een kast of een bed zijn. Houd er ook rekening mee dat je kind nog groeit en wel een aantal jaren met de inrichting dient te doen.

Houd rekening met de grootte van de kamer

Ook de grootte van het vertrek is belangrijk. Is de kamer van je tiener niet zo groot? Dan kies je beter voor een meubel zoals een hoogslaper waarbij het bed boven het bureau zit. Zo kan je kind slapen maar ook huiswerk maken op zijn of haar kamer.

Merk, kleur en prijs

Ben je op zoek naar meubels van een bepaald merk? Dan kun je dit aangeven tijdens het zoeken. Dit geldt ook voor de kleur en in het geval van een kast kun je nog aangeven hoeveel lades deze dient te hebben. Als je te maken hebt met een bepaald budget kun je ook aangeven hoeveel je aan de meubels wilt besteden. Zo krijg jij de resultaten te zien die binnen jouw wensen vallen.

 

Betrek je kind bij de keuze

Het is verstandig om je kind te betrekken bij de keuze van de meubels. Zo kiezen jullie samen voor een inrichting van de kamer die naar ieders zin is en waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Als het moeilijk kiezen is online ga je het beste eerst een kijkje nemen in de winkel. Zo ziet je kind ook hoe de meubels er in het echt uitzien.