Moederdag is dé dag in het jaar waarbij u uw moeder in het zonnetje kunt zetten. Maar door uw eigen drukke planning zit het er niet altijd in om op die dag bij uw moeder langs te gaan. Dat is precies het moment waarop Topbloemen.nl u te hulp schiet. Zij maken het namelijk mogelijk om uw moeder te verrassen met een prachtige bos bloemen op Moederdag!

De mogelijkheden zijn eindeloos

  1. bezorgen als Moederdag cadeau. Op de website kiest u eenvoudig het boeket dat u bij uw moeder past. Wilt u een bos witte bloemen cadeau doen? Of een boeket vol rozen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Plaatst u uw bestelling vóór 14.00 uur? Dan bezorgen zij het boeket de volgende dag nog. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een bezorgmoment te kiezen.

Bloemen versturen was nog nooit zo eenvoudig

Heeft u de bloemen gevonden die u uw moeder cadeau wilt doen voor Moederdag? Plaats deze dan in de winkelmand en betaal via één van de veilige betaalmethoden. Ter ere van Moederdag, worden de bloemen in een luxe verpakking verzonden. Hierdoor is het super leuk om voor Moederdag bloemen te versturen! Woont uw moeder in het buitenland? Zelfs dan is het mogelijk om de bloemen te laten bezorgen. Het is dan wel noodzakelijk dat u de bestelling ruim op tijd plaatst, aangezien de bezorgtijden naar het buitenland anders zijn dan die binnen Nederland. Zo kunnen wij er namelijk voor zorgen dat de bloemen op het juiste moment bij uw moeder aankomen!

Een bos bloemen met een klein beetje extra

Is enkel een bos bloemen niet voldoende om cadeau te doen tijdens Moederdag? Voeg dan iets extra’s toe. Topbloemen.nl maakt het namelijk mogelijk om een fles wijn, doos chocolaatjes of een teddybeer aan de bestelling toe te voegen. Dit tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw moeder! Weet u al wat u haar cadeau doet met Moederdag?