Ook trouwringen Rotterdam en trouwringen Tilburg zijn onderhevig aan stijltrends. Alhoewel ringen het tastbare bewijs vormen van de liefde tussen jou en jouw partner en persoonlijke smaak daardoor de hoofdrol speelt, hebben stijlontwikkelingen zeker hun invloed. Bij Rings & Suits vind je een breed aanbod verlovings- en trouwringen, variërend van klassiek tot modern. Over het algemeen geldt dat de solitaire trouwring en de alliance trouwring de laatste jaren steeds meer in populariteit toenemen. Een weerspiegeling van het feit dat ringen voor zowel mannen als vrouwen wat stoerder mogen.

Geelgoud speelt opnieuw een hoofdrol

Waar de meest verkochte trouwringen Rotterdam en trouwringen Tilburg tot een aantal jaar geleden vooral uit witgoud bestonden, voert geelgoud nu weer de boventoon. Witgoud bestaat uit geelgoud, zilver, palladium en of/mangaan. Het palladium zorgt ervoor dat het geheel wat witter wordt. Witgoud heeft een wat koelere uitstraling dan geelgoud, dat bestaat uit goud, zilver en koper. De warme uitstraling die hieruit voortkomt, wint steeds meer aan populariteit terug. Laat de smid koper overheersen in deze combinatie, dan is rosé goud het resultaat. Rosé goud is eveneens erg in opkomst op het gebied van trouwringen.

De kleur van de stenen

Onder de trouwringen Rotterdam en trouwringen Tilburg bestaat een groot assortiment ringen dat van een diamant of andere edelsteen is voorzien. Alhoewel een witte edelsteen het populairst blijft, wordt de trend van gekleurde edelstenen steeds sterker. Blauw is een kleur die bijvoorbeeld vaak wordt gebruikt in een aanzoekring of trouwring. Wel speelt daarbij de kleur van het metaal een rol. Kies je uit de vele trouwringen in Rotterdam of trouwringen in Tilburg van Rings & Suits een witgouden exemplaar, dan past blauw daar goed bij. Edelstenen met warme kleuren passen beter bij geelgoud.

Unieke details

Kies je uit de trouwringen Rotterdam of trouwringen Tilburg van Rings & Suits, dan bestaat de mogelijkheid om deze te personaliseren. Iets waarvan steeds meer juweliers zich het belang realiseren. Het zogeheten customizen is dan ook een trend van deze tijd. Een persoonlijke draai geef je aan jouw ring door bijvoorbeeld de vingerafdruk van uw partner in jouw ring te laten graveren. Ook een datum of andere afbeelding is mogelijk. Zo maak je het sieraad nog bijzonderder en unieker, net als je relatie met jouw partner.