Wat je allemaal wel niet voor soorten steenkorven hebt. Het is een soort steen dat je doet in een schanskorf. Een schanskorf is weer een constructie van staal waar je deze steenkorven in doet. Je krijgt hiervoor een heel mooi beeld. Het ziet er allemaal heel mooi uit. Helemaal als je het hele plaatje ziet. Meestal zie je deze steenkorven met schanskorven bij mensen in de achtertuin staan. Het heeft heel veel voordelen ten opzichte een reguliere schutting! Wat het tegenovergestelde is van steenkorven, is schanskorf. Het verschil hiertussen is heel klein. Je kunt ook wel zeggen dat er nauwelijks een verschil is. Heel veel mensen zien het verschil geen eens. Het verschil zou namelijk de inhoud van deze korven moeten zijn. Dit kun je echter amper zien. Mensen die er geen verstand van hebben kunnen niet zien of je nu praat over schanskorven of steenkorven. Het is ook zo dat je het verschil amper kunt zien. De inhoud zou anders moeten zijn. Beide zijn supermooi als je hierbij bijvoorbeeld een schutting van hebt. Het zorgt ervoor dat je jarenlang niet meer achter je schutting aan hoeft. Als je eenmaal een schanskorven schutting of iets dergelijks hebt, wil je nooit meer iets anders. Het gaat in de meeste gevallen 50 jaar mee. Dus je kunt ervan uitgaan dat je niets hoeft te onderhouden. Het scheelt zoveel dat je dit geld in onderhoud ook zelfs kunt besparen.

Waarom kiezen voor schanskorven?

Het voordeel hiervan is dat je jarenlang hier niet achteraan hoeft! Je kunt jarenlang genieten in je achtertuin van een prachtige schanskorven schutting.

Zelf doen?

Dit kunnen de meeste mensen niet zelf doen. Daarom zal je het ook moeten uitbesteden. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven die dit wel kunnen doen. Daarom kun je er ook voor kiezen om het dus uit te besteden. Het scheelt een hoop werk en bovendien ook wat moeite.

http://www.gabion-schanskorven.nl/