Een ongelukje zit in een klein hoekje. Is er iets aan de hand met uw cv of radiator? En is er nu een groot lek ontstaan dat u moet laten dichten? Voor waterverlies tot 200 liter per dag is er Repa-R200, of voor waterverlies tot 500 liter per dag Repa-R500. Dit product dicht grote lekken en is toepasbaar voor staal, ijzer, koper en kunststof. Dit product zoekt de lekken op en zorgt voor een harde afdichting van buitenaf. Het zorgt op een eenvoudige manier voor een duurzame en permanente dichting en is hittebestendig tot wel 1200°C. Ook kan dit product een flinke druk van wel 10 bar aan. Om de producten van Leakfix nog eenvoudiger te gebruiken, kunnen deze in de waterleiding worden gepompt met de Repa-Handpomp, waarmee u het product eenvoudig met kracht rondpompt. 

CV of radiator lek? Simpele oplossing om het lek te dichten!

Is er een lek in uw cv radiator? En heeft u geen zin om aan de slag te gaan met hak- en breekwerk? Geen probleem, want u kunt perfect uw lekkage laten dichten door leakfix. Bij het gebruik van deze producten hoeft u niet eens te weten waar het lek zich bevindt. Het product zoekt zijn weg door uw waterleiding en zoekt zo het lek op, dat aan de buitenkant wordt afgedicht. Dit gebeurt doordat het product in contact komt met zuurstof, waardoor het product kristalliseert en zo een harde laag vormt op het lek. Zo kunt u eenvoudig uw CV of radiator met een lek dichten, zonder hak- en breekwerk.

Door het goed onderhouden van uw CV en radiator kan er geen lek ontstaan dat u moet dichten

Het geldt voor verwondingen maar ook voor andere zaken: voorkomen is beter dan genezen. Dit gezegde is ook van toepassing voor uw cv en radiator. Komt er toch een lek in? Dicht dit dan zo snel mogelijk. Daarom is goed onderhoud aan uw CV of radiator van groot belang. De belangrijkste stap hierbij is het reinigen van de CV-leidingen. Hiervoor gebruikt u het reinigingsmiddel Repa-Clean, dat door Leakfix is ontwikkeld. De producten van deze specialisten werken namelijk optimaal in schone leidingen. Ook vervuild water kan de werking van het product beïnvloeden, dus is het raadzaam de leidingen goed schoon te spoelen en het water in uw CV ketel te vernieuwen. Met de Repa-KS coating beschermt u uw waterleiding en radiator nog eens extra. Is er onverhoopt toch een lek ontstaan in uw CV ketel? Met het product Repa-Kessel dicht u het lek in uw CV-ketel op een eenvoudige en snelle manier.