Fgenet

Meertalige animatievideo laten maken 

Als je een meertalige animatievideo wilt laten maken staat Donker Media graag voor je klaar. Zeker als jouw onderneming of product een Internationale carrière voor ogen heeft is dit een prima keuze. Zo spreek je op een eenvoudige en effectieve manier een breed publiek aan. Een animatievideo kan in elke gewenste taal worden gemaakt. Of dat nu Engels, Chinees of Spaans is. Wil je dat jouw animatievideo vooral binnen Europa scoort? Dan is het laten maken van een Engelstalige animatievideo vaak voldoende. 

Maar, het kan ook voorkomen dat je een specifieke doelgroep wilt aanspreken in een bepaald land buiten Europa. Ook dan kun je een doelgerichte animatie laten maken bij Donker Media. Hiermee versterk je de band met de doelgroep doordat ze worden aangesproken in hun eigen taal. Wil je eenzelfde animatie meertalig laten produceren? Ook dat is mogelijk. 

Eén animatievideo in meerdere talen laten maken 

Als je een meertalige animatie wilt laten maken heb je vaak maar 1 script nodig. Deze kan vervolgens eenvoudig worden aangepast in de taal van jouw wensen. Zo weet je zeker dat de boodschap die je wilt overbrengen zijn kracht behoudt, ook in een andere taal. Een meertalige animatie laten maken kan zowel aan de hand van tekst of een voice-over. 

Bij Donker Media hebben we altijd de beschikking over professionele stemacteurs in alle gewenste talen. Zij zorgen ervoor dat jouw video ook in een vreemde taal een succes wordt. Zo werk je effectief aan de communicatie met je klanten en weet je zeker dat de boodschap van de video letterlijk en figuurlijk wordt verstaan. Het laten maken van een geanimeerde video in meerdere talen heeft dus zeker voordelen als je Internationaal actief bent. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op met Donker Media.

 

https://donkermedia.nl