In Utrecht zit al meer dan 120 jaar een unieke herenkledingzaak met kleding in Engelse stijl. Tegenwoordig verkoopt men niet alleen avondkleding, maar ook trouwkostuums. Daardoor kunt u nu ook uw trouwpak kopen in Utrecht. Of u nu een uniek maatwerkpak wilt of dat u uw oog heeft laten vallen op een schitterend pak van een mooi merk zoals John Miller, het is allemaal mogelijk. En wilt u een merkkostuum naar uw smaak laten aanpassen? Ook dit is mogelijk. De specialisten van Veltman Liesting vervangen bijvoorbeeld graag de manchetknopen voor u.

Let op de details als u uw trouwpak gaat kopen in Utrecht

U wilt een trouwpak dat niet iedereen heeft. Het moet namelijk goed bij u passen. Laat uw kostuum volledig op maat maken van de stof die helemaal bij u past, of koop een pak van een schitterend merk. Dit lukt zeker met de uitgebreide collectie kleuren, stoffen en stijlen.. Zelfs voor de manchetknopen heeft u de keuze uit 15 verschillende soorten. Details zijn namelijk zeer belangrijk. Veltman Liesting is de specialist die dit complete pakket aan details samenbrengt tot het trouwpak dat jullie dag nog mooier zal maken. Kom daarom uw trouwpak kopen bij de specialist in Utrecht.

Maak uw outfit compleet met maatwerkschoenen wanneer u een trouwpak gaat kopen in Utrecht 

U bent een schitterend trouwpak op maat of van een mooi merk gaan kopen in Utrecht, maar hiermee is uw outfit nog niet compleet. Met een mooi paar schoenen maakt u het helemaal af. Veltman Liesting heeft een uniek digitaal ontwerpsysteem, waarmee u er eenvoudig achter komt welke schoenen het mooist staan onder uw trouwpak. Natuurlijk krijgt u eerlijk en betrouwbaar advies bij het maken van uw keuze. Deze specialist doet er alles aan om u op een persoonlijke en creatieve manier blij te maken met uw aankopen. Hierbij staan passie en vakmanschap centraal, zodat u er stralend zult uitzien op de grote dag.