Ben je van plan om industriële lampen te kopen? Bij ons bedrijf kan men hoge kwaliteit industriële lampen aanschaffen. Met dit type verlichting kan men iedere moderne woonkamer opfleuren in een robuuste stijl. Zo verkopen we hanglampen, wandlampen en staande lampen welke prima te combineren zijn met andere producten uit ons assortiment. Het zijn doorgaans met de hand vervaardigde spullen waarvan het materiaal afkomstig is van oude CV ketels, boilers en dat soort dingen.

Zo zijn er tal van industriële dressoirs, TV meubels, salontafels en dergelijke waarmee het gecombineerd kan worden. Genoeg keuze dus om sfeer te creëren in een woning. De opties zijn nagenoeg eindeloos. Zet de diverse meubels in een ruimte en schep de ambiance die men wil. Kies ervoor om een kwalitatieve industriële lamp voor jouw interieur te kopen.

Robuuste lampen voor binnenshuis

De industriële lampen die we aanbieden zijn geschikt om binnenshuis te gebruiken. Het zijn koperen robuuste lampen die aan het plafond gehangen kunnen worden of die staand op een eigen standaard kunnen staan. Dat laatst is ideal om een lege hoek op te vullen met een blikvanger zoals deze. De industrieel uitziende lamp is met de hand gemaakt en bestaat uit het binnenwerk van oud loodgietsmateriaal. Men kan daarbij denken aan boilers of ketels die doormidden zijn gezaagd en zodoende als lampenkap fungeren. In het midden van de kap bevindt zijn een grote fitting om de lichtintensiteit van een echte bouwlamp na te bootsen. Het frame is gemaakt uit zwarte robuuste gasbuizen. De industriële lamp zelf is draaibaar binnen het buizenwerk en kan zo de lichtval scheppen die men wenst.

Lampen naar huis halen

Het mooiste is natuurlijk om industriële lampen zelf in huis te hebben. Dat kan gemakkelijk door een bestelling te plaatsen op onze website. Men kan daar alles vinden wat men nodig heeft. Wil men dus robuuste of industriële lampen naar huis halen dan doet men dat het best bij ons bedrijf.

https://www.cedgemeubel.nl/