Er zijn van die mensen die over van alles en nog wat opscheppen. Het is dan vaak zo dat ze denken dat ze alles beter weten en allerlei dingen ook duurder en beter als een ander hebben. Dat was ook zo het geval met Bas. Bas dacht werkelijk dat hij als enige duur sanitair had.

Alles weten over sanitair

Bij hem was dit precies zo.

Pas geleden had hij zijn badkamer verbouwd en hij had het hier met zijn vaste collega over. Natuurlijk moest Bas toen ook even laten weten dat hij heel duur sanitair had gekocht voor zijn badkamer dat niemand anders had. Daarom kreeg de vaste collega een uitnodiging om dit dure sanitair te komen bekijken. Uiteraard wilde deze collega wel even komen kijken. Deze had namelijk ook net een nieuwe badkamer en hij vertelde dit ook tegen Bas.

Beste sanitair

Deze dikte toen zijn verhaal nog maar eens een keer aan en vertelde dat het sanitair dat hij had gekocht echt niet voor iedereen te betalen was. Het was natuurlijk het beste van het beste. De volgende dag kwam de collega langs om het sanitair te bewonderen. Na de korte rondleiding zei Bas” nou daar ben even stil van he’ Ik zei toch niemand heeft dit sanitair je kunt toch zo zien dat dit van hele hoge kwaliteit is. Waarop de collega zei “Ja misschien moet je toch ook eens een keer naar mijn nieuwe badkamer komen kijken. Want volgens mij heb ik precies hetzelfde sanitair als jij. Natuurlijk kon Bas daar niet echt om lachen en hij werd zelf een beetje wit om zijn neus.

Meer informatie: http://www.badkamerwinkel.nl/