Als u een kussen gaat kopen, wilt u natuurlijk dat dit lekker zit. De specialist houdt altijd rekening met het zitcomfort, om pijnklachten aan uw lichaam te voorkomen. Bij Kussen Allure kunt u diverse kussens op maat laten maken. Snel, eenvoudig en kwalitatief hoogstaand. Daarom heeft u hier niet alleen de keuze uit verschillende modellen zitkussens. Sierkussens, trapezium, plofkussens en rugkussens behoren ook tot het assortiment. En een kussen is pas een goed kussen als u deze ook nog op maat kunt laten maken. Dat gaat bij de kussenspecialist heel eenvoudig! Vul, nadat u een model uit heeft gekozen, de lengtemaat, breedtemaat en hoogtemaat in en uw kussen is klaar om gemaakt te worden.

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

De kleur van uw kussens moeten natuurlijk perfect passen bij uw loungehoek. En dat begrijpt de specialist als geen ander. Ook begrijpt Kussen Allure dat het soms lastig is om online een keuze te maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Ontdek de eindeloze mogelijkheden als u een kussen op maat laat maken

Velen hebben al geprofiteerd van de uitgebreide service van Kussen Allure. Zij zijn dé specialist op het gebied van kussens en hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.