Fgenet
Image default
Shopping / Home and Garden

Een nieuwe trap

De trap wordt steeds belangrijker bij de inrichting van het huis, het is een echte eyecatcher die de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. Ondanks dat het misschien een klein verschil lijkt, kan het veel schelen in je huis en de uitstraling van je huis. Een trap renovatie wordt dan ook steeds vaker gedaan en is steeds meer van deze tijd. De vloerbedekking heeft zijn beste jaren gehad en maakt ruimte vrij voor strakke vormen in naturel tinten die makkelijk zijn in onderhoud. Mensen worden steeds meer geïnspireerd door klusprogramma’s, markten en woonbeurzen en willen dit ook zelf hebben.

Ruim 10 jaar geleden is er het “trede over trede’ systeem in Nederland gelanceerd. Dit systeem houdt in dat er een nieuwe traptrede over een oude traptrede wordt geplaatst. Mede door deze ontwikkeling is er een nieuwe markt ontstaan. Je kunt dus stellen dat vrijwel iedere trap wel gerenoveerd kan worden. Doordat de markt de laatste jaren enorm is gaan groeien, zijn er ook veel meer aanbieders bijgekomen. Niet alleen aanbieders van traprenovaties maar ook in de bouwmarkt. Of dit ook te vergelijken met een professionele traprenovatie is de vraag. De prijs is een stuk lager maar zo ook de kwaliteit, wat lang niet geschikt is voor iedere trap.

Bij het nemen van een trap renovatie is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Om te beginnen bij het materiaal, wat misschien wel de belangrijkste keuze is. Dit bepaalt hoe de trap eruit komt te zien, maar ook hoe makkelijk het in onderhoud is, hoe de grip is met bijvoorbeeld sokken of schoenen en hoe lang deze trap mee gaat. Verder zijn er ook verschillende kleuren per materiaalsoort. Zo kan je voor natuurlijke kleuren gaan, of een statement maken met opvallende kleuren. Je kan er zelfs voor kiezen om voor natuurlijke traptreden te gaan en een opvallende trapleuning.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Het kopen van een huis

Kunststof kozijnen kopen was een van de beste keuzes die wij hadden gemaakt!

Bouwbedrijf Apeldoorn: Van Appeldoorn Bouw