Fgenet
Image default
Auto's en Motoren

Een laadpaal thuis laten installeren voor uw elektrische auto

Een laadpaal thuis laten plaatsen als u een elektrische auto heeft, is de beste oplossing om de accu’s van uw auto veilig op te laden. Ga hiervoor in zee met een betrouwbare installateur van laadpalen zodat u zeker weet dat u een betrouwbare oplossing krijgt. Er is soms discussie over het opladen van elektrische auto’s omdat dit niet altijd veilig gebeurt. Hierdoor kan kortsluiting ontstaan. Een brand in een elektrische auto is een ramp omdat deze heel lastig is te blussen zonder blijvende schade te veroorzaken. Dit voorkomt u door te kiezen voor een laadpaal thuis die veilig is en aan alle eisen voldoet.

De voordelen van laadpalen door een ervaren installateur laten plaatsen

Als een Charge Pro installateur van laadpalen bij u gaat langskomen om een laadpaal thuis te plaatsen, dan kiest u voor een complete oplossing. Niet alleen kunt u thuis via uw eigen stroomnetwerk uw accu’s laden, u kunt ook gebruik maken van de vele honderden openbare laadpalen van Charge Pro die op diverse locaties in heel Europa te vinden zijn. Zo heeft u dus altijd en overal de mogelijkheid om uw auto op te laden en hoeft u nooit bang te zijn dat u zonder stroom staat. Een prima oplossing voor de bewuste elektrische rijder.

Wees voorbereid op de toekomst met een topkwaliteit laadpaal

Een ervaren installateur van laadpalen laat u direct langskomen als u binnenkort uw eerste elektrische auto krijgt en veilig wilt opladen. Deze installateur van laadpalen plaatst de paal niet alleen, maar legt u uiteraard ook uit hoe deze werkt. Zo kunt u zien welke laadsessies er zijn geweest en hoeveel stroom er is verbruikt met het laden. Een eigen laadpaal zorgt er bovendien voor dat u niet afhankelijk bent van een openbaar oplaadpunt waar het nu soms al file rijden is. Dat zal in de toekomst, als er meer elektrische auto’s op de weg komen, alleen maar toenemen.

Gerelateerde artikelen

Dashcam in verkeer

Verschillende entrees van rolstoelbussen

Waar let je op bij een eerste autobezichtiging?