Wilt u een boombeschermer aanschaffen? Dan bent u bij GreenMax aan het juiste adres. Hier vindt u de juiste boombeschermer die perfect past om uw boom. Ook andere toebehoren ter bescherming van stedelijk groen, zoals boomkratten zijn verkrijgbaar. De specialist levert een totaalpakket aan producten. De producten zijn bestemd voor openbaar groen en infrastructuur en worden veelal samengesteld uit kunststof. Vervuild dit onze samenleving niet? Dit wordt vaak aangenomen, maar niets is minder waar. Kunststoffen zijn in verhouding heel gemakkelijk te produceren en veel van deze kunststofproducten zijn al gemaakt van gerecycled afvalplastic. Over het algemeen is kunststof een van de meest duurzame producten. Wilt u meer weten over een boombeschermer? De professionals voorzien u van deskundig advies. 

Een boombeschermer, waar dient het voor?

Bent u een openbare ruimte aan het ontwerpen? Dan is de kans groot dat u ook voor bomen heeft gekozen. Het is daarbij belangrijk dat u kiest voor de juiste boombeschermers om uw bomen goed te beschermen tegen allerlei factoren van buiten. Het is verstandig om een boombeschermer aan te schaffen, want een kleine beschadiging kan al tot een infectie leiden. Dit kan op lange termijn zelfs het einde van de boom betekenen. En dat willen we niet! Ook dichtbij een boom parkeren kan als gevolg hebben dat een wortel breekt of dat de bodem verdicht. Daardoor kan de boom geen wortels meer maken. Zo zijn er meerdere situaties die voorkomen kunnen worden wanneer u gebruikmaakt van een boombeschermer.

Deskundig en passend advies bij het kopen van een boombeschermer

Steeds meer mensen zien het belang van een groene leefomgeving. Het geeft een ultiem gevoel van vrijheid, maar het zorgt er ook nog eens voor dat de lucht die u inademt, veel schoner is. Het is van belang om bomen te helpen overleven. Wilt u bomen voorzien van een boombescherming? De producten van GreenMax verbinden bomen en infrastructuur. De doelstelling van de specialist is dan ook om de levensvatbaarheid in een stad te verhogen. Kiest u voor GreenMax? Dan ontvangt u altijd een deskundig en passend advies. Wenst u meer informatie over de dienstverlening of wilt u meer weten over een boombeschermer. Voel u vrij om contact op te nemen!