Vindt u het belangrijk om veel aandacht aan uw interieur te besteden? En bent u altijd op zoek naar originele items om uw ruimte compleet mee te maken? ADC Guntlisbergen, een interieur groothandel in Eindhoven, is gespecialiseerd aanbieder van diverse meubels en helpt u graag bij het vinden van unieke decoratie en bijzondere meubels. Schakel de hulp in van professionele stylisten en bewonder de wekelijkse nieuwe aanvoer van unieke stukken. Deze specialisten helpen u graag met het vinden van de mooiste items in de showroom van 15.000 vierkante meter. Deze groothandel biedt al 50 jaar diverse soorten meubels aan. Denk hierbij aan antieke, moderne en reproductie meubels. Een antiek meubelstuk geeft uw woning een upgrade en zorgt voor een andere sfeer dan wanneer u kiest voor een modern meubelstuk.

Bewonder bij deze interieur groothandel items uit het Midden-Oosten, Europa en Azië

Deze interieur groothandel heeft een rechtstreekse invoer van producten uit het Midden-Oosten, verschillende plekken in Europa en Azië. Naast meubels vindt u bij deze groothandel ook decoratie als vazen en beelden. Welke stijl u ook naar voren wilt laten komen in uw woning of bedrijf, ADC Guntlisbergen heeft altijd items die modern, trendy en nostalgisch zijn. Op basis van uw wensen en interieur vindt u gegarandeerd originele stukken. Alle producten zijn van topkwaliteit waardoor u er zeker van bent dat u lang met uw aanwinst kunt doen. Doe alvast een flinke dosis inspiratie op door de webshop te bewonderen.

Vind bij deze groothandel de mooiste decoratie en meubels van teakhout

ADC Guntlisbergen biedt een uitgebreide collectie aan met verschillende soorten meubels van teakhout. Deze meubelstukken zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze een lange levensduur hebben. Bij deze interieur groothandel heeft u keuze uit verschillende collecties meubels en decoratie. Kies voor de Rustical Teak Louvre collectie. Een collectie met teakhouten meubels met een landelijke uitstraling. Of ga voor de Rustical Teak Collection, een collectie met donkerdere meubels als tafels en dressoirs. Bezoek deze groothandel en geef uw interieur een upgrade.